Zaključek šolskega leta – Žabice

Kako hitro čas beži. Že je tu konec šolskega leta, ki je bilo razigrano in polno dogodivščin.

Letošnje šolsko leto smo zaključili z izletom  v Piran, kjer smo si ogledali akvarij. Zbrali smo se na Tartinijevem trgu, nato pa se vsi skupaj odpravili do akvarija. Tako otroci kot tudi starši in vzgojiteljice smo bili navdušeni nad različnimi morskimi živalmi in rastlinami. Videli smo ribice, morskega raka, morske zvezde, spužve, školjke, morsko travo, ježke, konjičke…  Še najbolj od vsega nas je pritegnil morski pes, ki je večkrat razigrano zaplaval nad površje vode. Takrat je bilo slišati smeh odraslih in otrok.

Prijetno druženje se je nadaljevalo ob sladkanju s sladoledom in prijetnim klepetom. Nato pa smo se odpravili proti našim avtomobilom, nekateri z avtobusom, drugi pa kar peš. Skratka, to je bilo doživetje, ki se nam je dobro vtisnilo v spomin.

Želimo vam čim več lepih trenutkov na počitnicah in vse dobro do septembra, ko spočiti in polni energije zajadramo v novo šolsko leto.

Ostali postovi

Izlet po Parenzani

Sonce, cvetoča narava in ptičje petje nas je že vabilo na izlet. Opogumili smo si in se odpravili na Parenzano iz Bertokov. Parenzana je urejena

Decembrsko rajanje

Z starši in otroci našega vrtca smo se v četrtek 13.12. na pravi zimski dan dobili na trgu Muda. Našli smo eno posebno sporočilo Medvedka