Da smo v lanskem šolskem letu pojedli 26 tort, ni nobena skrivnost. Vsak otrokov rojstni dan smo izkoristili za sladkanje kar v obeh skupinah z domačo torto, ki jo je spekel naš kuhar. Kako da ne, ko pa je bila vedno tako okusna.

Letošnje šolsko leto bo praznovanje rojstnega dne malo drugačno – imeli bomo Sadni žur. Starši bodo iz sadja oblikovali željeno skulpturo, ki jo bodo sestavili s svojo kreativnostjo in domišljijo, mi pa bomo vse to pojedli.

Za nami je  že prvo praznovanje rojstnega dne, od pojedine, ki je bila čudovita za oči, še bolj okusna za naše želodčke, pa ni ostalo skoraj nič. Iz goji jagod, brusnic, rozin, datljev, suhih marelic in sliv, mandarin, jabolka, kivija, pomaranče ter banane je nastala današnja umetnija. Odlično, ni kaj!

P.S.:

Starši lahko dobijo super ideje tudi na Pinterestu.Ostali postovi

Izlet po Parenzani

Sonce, cvetoča narava in ptičje petje nas je že vabilo na izlet. Opogumili smo si in se odpravili na Parenzano iz Bertokov. Parenzana je urejena

Decembrsko rajanje

Z starši in otroci našega vrtca smo se v četrtek 13.12. na pravi zimski dan dobili na trgu Muda. Našli smo eno posebno sporočilo Medvedka