Prvi dan v novih prostorih vrtca

Pa ga imamo, … NOV VRTEC!!!

Prišel je dan otvoritve, ko so starši in otroci prvič vstopili v nov vrtec. Velika pisana garderoba, kuhinja, iz katere bo vsak dan dišalo, prečudoviti veliki igralnici za mlajšo in starejšo skupino, dvorana za skupna srečanja in telovadbo ter velika kopalnica polna žabic.

V zraku je bilo čutiti vznemirjenje otrok, veselje, ko so si ogledovali novi igralnici in radovednost, ki ji ni bilo konca.

Za nami je že prva jutranja malica, prvi počitek, prvo kosilo in povemo vam, da nam je “fajn”. Začelo se je novo lepo obdobje, stari prostori so že pozabljeni :).

Otvoritveni dan so nam popestrile vzgojiteljice iz vrtca Mali Mehurčki s predstavo Muca Copatarica, v kateri smo zelo uživali. Copatki so in bodo še naprej lepo pospravljeni!

V galeriji si lahko ogledate utrinke našega prvega dne.

 

Ostali postovi

Izlet po Parenzani

Sonce, cvetoča narava in ptičje petje nas je že vabilo na izlet. Opogumili smo si in se odpravili na Parenzano iz Bertokov. Parenzana je urejena

Decembrsko rajanje

Z starši in otroci našega vrtca smo se v četrtek 13.12. na pravi zimski dan dobili na trgu Muda. Našli smo eno posebno sporočilo Medvedka