Obisk starejših občanov

Ves teden so otroci in starši v vrtec nosili igrače, ki jih otroci ne potrebujejo več. Za njih smo imeli načrt.

V četrtek, po malici, smo se peš iz Kopra odpravili proti Olmu. Obiskali smo dom starejših občanov. Pripravili smo jim nastop s pesmicami in deklamacijama ter jim tako popestrili ta dan. Po toplem sprejemu so otroci razdelili svoje igrače gledalkam – prevladovale so gospe:). Igrače so dobile nov dom.
Našega obiska še ni bilo konec, saj so nam pripravili ustvarjalno delavnico, kjer so starejši z mlajšimi izdelali dolgo papirnato verigo, s katero bodo okrasili hodik. V sobi smo si napolnili želodčke s košaro polno mandarin in sokom, se poslovili in si obljubili sodelovanje tudi v prihodnje.
Naš obisk  je dosegel svoj namen: igrače so dobile novega lastnika, mi pa smo naredili nekaj lepega. Del sebe smo delili z drugimi.

Ostali postovi

Izlet po Parenzani

Sonce, cvetoča narava in ptičje petje nas je že vabilo na izlet. Opogumili smo si in se odpravili na Parenzano iz Bertokov. Parenzana je urejena

Decembrsko rajanje

Z starši in otroci našega vrtca smo se v četrtek 13.12. na pravi zimski dan dobili na trgu Muda. Našli smo eno posebno sporočilo Medvedka