Obisk Centra za socialno delo Koper

V začetku meseca novembra so naš vrtec obiskale predstavnice Centra za socialno delo Koper, katerim smo predali dobrodelni prispevek. V tednu otroka smo namreč  s prodajanjem različnih dobrot  (kruha in sladic), pripravljenih v vrtčevski kuhinji,  in otroških izdelkov (hišic iz modelirne mase) zbirali denar za družino v stiski.

Predstavnice CSD Koper so se nam lepo zahvalile za dobrodelni prispevek, mi pa smo jim zapeli nekaj pesmic. Dogajanje je popestrila tudi lutka Polonca, ki je otroke spomnila, kako pomembno je srečo deliti z drugimi.

Prepričani smo,  da smo družino s tremi otroki razveselili in ji pričarali nasmeh na obrazu.

S sodelovanjem pri dobrodelnem projektu smo pokazali, da nam ni vseeno za ljudi okrog nas in da lahko s skupnimi močmi dosežemo marsikaj. Poleg tega pa lahko odrasli na takšen način našim otrokom privzgojimo vrednote, kot so dobrodelnost, sočutnost in empatija.

Hvala vsem, ki ste sodelovali pri dobrodelni akciji in tako srečo podelili naprej.

Ostali postovi

Izlet po Parenzani

Sonce, cvetoča narava in ptičje petje nas je že vabilo na izlet. Opogumili smo si in se odpravili na Parenzano iz Bertokov. Parenzana je urejena

Decembrsko rajanje

Z starši in otroci našega vrtca smo se v četrtek 13.12. na pravi zimski dan dobili na trgu Muda. Našli smo eno posebno sporočilo Medvedka