O nas

Sočutje in prijateljstvo

Ena pomembnih prednosti Zasebnega vrtca Račka je, da smo s stremi skupinama otrok med manjšimi vrtci na Obali, kar omogoča našim vzgojiteljicam, da več časa posvetijo posameznemu otroku, njegovim potrebam in ga ljubeče vodijo skozi najnežnejše obdobje življenja.

Skupaj lahko vzgojimo vesele in samozavestne otroke

Zavedamo se, da je ključnega pomena, pridobiti zaupanje vas staršev. Želimo si, da ste zadovoljni z vsebino in načinom našega dela. Skupaj lahko vzgojimo vesele in samozavestne otroke, zmožne uživati v družbi, ki neguje srečne malčke in jim daje priložnost razvijati ves njihov potencial. To jim omogoča, da postajajo konstruktivno usmerjeni državljani sveta, ki bodo imeli sposobnost in pripravljenost prispevati za blaginjo vseh.

Prvi zasebni vrtec na obali

Zaradi velikega povpraševanja staršev se je iz varstva otrok na domu postopoma razvil majhen vrtec, ki je od leta 2011 vpisan v razvid izvajalcev javno veljavnih programov vzgoje in izobraževanja pri Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport in je prvi zasebni vrtec na Obali. Naše dobro delo je prepoznalo vse več staršev in leta 2016 smo se preselili v večje in lepše prostore, dve leti kasneje pa odprli še tretjo skupino.

Novi standardi varstva in vzgoje predšolskih otrok

Iskreno si želimo, da bi bil naš vrtec najboljši in da bi bila otrokova izkušnja vrtca zabavna, pravzaprav nepozabna. Zato dnevni program, ki ga izvajamo po Kurikulumu za vrtce, in je sofinanciran s strani proračunov lokalnih skupnosti, nadgrajujemo z lastnimi metodami dela, ki postavljajo nove standarde varstva in vzgoje predšolskih otrok.