Za nami je še en poseben dogodek, za katerega smo prepričani, da se bo našim mamicam pošteno vrezal v spomin. Prejšnji teden smo namreč pripravili kar dva nastopa ob materinskem dnevu, enega starejši in drugega mlajši otroci. Tokrat smo med občinstvo povabili res samo mamice, očetom pa smo predlagali, naj mamice po našem nastopu razveselijo s posebno večerjo. Upamo, da so se prepustili domišljiji ter izkoristili čas za razvajanje naših najpomembnejših članov družine. Mi smo svoj del naloge opravili, mamicam narisali velike nasmeške na obraze in poskrbeli tudi za kakšno solzo sreče. Verjetno vas že razganja od radovednosti, kaj tako posebnega smo pripravili, kajne? Na kratko vam opišemo dogajanje, za vizualno predstavo pa si lahko pomagate s pripetimi fotografijami.

Mamice smo najprej povabili v prijetno okrašeno in prirejeno igralnico, kjer jih je pričakalo romantično vzdušje ob soju veliko svečk. Ko so se udobno namestile, smo otroci oddeklamirali ter odpeli pripravljeni program, tematsko primeren naši starosti in seveda razlogu druženja. Aplavz in nasmehi so nam dali vedeti, da smo svojo nalogo opravili več kot odlično! Kaj drugega pa bi nam mame lahko vrnile, ko pa smo jih tako lepo razveselili! No, nastop seveda ni bil vse – postregli smo jih z okusnimi slanimi srčki, takšnimi in drugačnimi mafini, slastnimi jagodnimi žepki, čokoladnimi srčki ter s sadnim čajem za povrh. Sladkanje s takšnimi dobrotami je bilo najbolj zanimivo verjetno ravno nam, majhnim »natakarjem«. Druženje smo zaključili z objemanjem z mamicami, potem ko smo jim dali v vrtcu izdelana darilca ter vsaki po eno vrtnico.

Svoje spomine na nastop naj zaključimo s hvaležnostjo mamicam za vsak objem, poduk in trenutek časa, ki si ga vedno znova z veseljem utrgajo, da nam lepšajo vsakdan ter nas pripravljajo na nove izzive. In kateri izziv bo naslednji? Kdo ve, vam sporočimo, ko ga bomo izpolnili!

 

Ostali postovi

Izlet po Parenzani

Sonce, cvetoča narava in ptičje petje nas je že vabilo na izlet. Opogumili smo si in se odpravili na Parenzano iz Bertokov. Parenzana je urejena

Decembrsko rajanje

Z starši in otroci našega vrtca smo se v četrtek 13.12. na pravi zimski dan dobili na trgu Muda. Našli smo eno posebno sporočilo Medvedka