Krasen zaključek koledarskega leta!

Nekaj dni pred prazniki smo dobili obisk mamice z dvoletno hčerkico in osem mesečnim sinčkom, jim zapeli nekaj pesmic in jim poklonili zbrana živila in darilne bone, s katerimi si bodo sami nakupili vse potrebno. Mamica se vidno ganjena iz srca zahvaljuje vsem vam!

Novoletna darilca za otroka priskrbel g Tomo iz Humanitarnega društva križem rok, darilce za mamico pa je priskrbel naš vrtec Račka.
Ponosni smo, da imamo tako čudovite starše, ki se vedno z veseljem odzovejo na vsak dobrodelni projekt, obenem otrokom pokažemo, kako lepo je nekaj deliti, podariti, biti zgled. Na koncu koncev od tega nekaj pridobimo vsi vpleteni.

Veseli smo, da se lahko oglasimo s tako lepo novico. V sodelovanju s CSD smo našli pomoči potrebne družine in s pomočjo staršev zbrali za nekaj vreč hrane in darilnih bonov, s katerimi smo obdarili koprsko družinico, katero je pred meseci doletela nesreča – izgubili so njim ljubega moža, očeta dveh majhnih sončkov.

Še enkrat, vsem in vsakemu posebej, hvala za vaš prispevek. Zopet se oglasimo spomladi, do takrat pa naj ostane presenečenje.

Ostali postovi

Izlet po Parenzani

Sonce, cvetoča narava in ptičje petje nas je že vabilo na izlet. Opogumili smo si in se odpravili na Parenzano iz Bertokov. Parenzana je urejena

Decembrsko rajanje

Z starši in otroci našega vrtca smo se v četrtek 13.12. na pravi zimski dan dobili na trgu Muda. Našli smo eno posebno sporočilo Medvedka